* POWRÓT *

 

PRACOWNIA AGNIESZKI

prezentuje

 

CIASTA DOMOWE oferta nr 1

 

 

 

 

 

 

 

 

BROWNIE ciasto ciężkie i mocno czekoladowe, w polewie czekoladowej obsypane wiórkami z białej czekolady

 

W-Z ciasto czekoladowe z powidłami śliwkowymi i śmietana polane czekoladą, przyozdobione kleksem śmietany

 

DROŻDŻOWE Z SEREM pyszne puszyste ciasto z dodatkiem sera z bakaliami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SZARLOTKA KRÓLEWSKA jabłka z galaretką na delikatnym biszkopcie pod pierzynką ze śmietany.

 

BRZOSKWINIOWE Z MAKIEM ciasto makowe z delikatnym kremem budyniowym w którym zanurzone są kawałki brzoskwiń

 

ANANASOWIEC delikatny biszkopt z kremem w którym zanurzone są kawałki ananasa posypane prażonym kokosem

 

 

 

 

 

 

100.jpg

 

 

 

 

 

 

DROŻDŻOWE Z PORZECZKĄ pyszne puszyste ciasto z dodatkiem porzeczki

 

PIERNIK ciasto piernikowe przełożone powidłami śliwkowymi

 

ROLADA ciasto biszkoptowe ze śmietana i malinami

 

 

 

 

 

 

 

007 (2).jpg

 

 

 

 

 

SERNIK Z BRZOSKWINIAMI delikatnie puszysty sernik na kruchym spodzie z dodatkiem brzoskwiń posypany płatkami białej czekolady

 

SZARLOTKA TRADYCYJNA jabłka tradycyjnie zapieczone w kruchym cieście z aromatycznym cynamonem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PANI WALEWSKA kruche ciasto przełożone delikatnym kremem budyniowym i konfiturą z czarnej porzeczki przykryte bezą posypaną orzechami włoskimi.

 

ORZECHOWIEC ciasto miodowe przełożone konfiturą malinową i kremem kajmakowym. wierzch przykrywają orzechy prażone w miodzie.

 

SERNIK NA ZIMNO puszysty sernik na biszkoptowym spodzie. Wypełniony sezonowymi owocami zalany owocową galaretka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAZUREK  delikatne krucha ciasto wypełnione pyszną domową masą kajmakową.

 

STEFANKA CIASTO MIODOWE PRZEŁOŻONE POWIDŁAMI ŚLIWKOWYMI I MLECZNYM KREMEM NA BAZIE KASZY MANNY.

 

MIODOWNIK+ ciasto miodowe przełożone kremem budyniowym i kajmakowym. z wierzchu obsypane orzechmi.

 

 

 

 

 

 

 

098.jpg

 

 

 

 

 

BABKA DROŻDŻOWA PUSZYSTE CIASTO DROŻDŻOWE Z RODZYNKAMI POLANE LUKREM CYTRYNOWYM.

 

ŚMIETANOWIEC Z GALARETKĄ ciasto biszkoptowe przełożone śmietaną wypełnione kawałkami galaretki.

 

BLOK CZEKOLADOWY tradycyjna domowa czekolada wypełniona orzechami  i kruszonymi herbatnikami. Polane czekoladą i posypane orzechami.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRUSKAWKA POD PIERZYNKĄ+ truskawki z galaretką na puszystym biszkopcie pod pierzynką z bitej śmietany.

 

NAPOLEONKA ciasto francuskie wypełnione aksamitnym kemem budyniowym. Posypane cukrem pudrem.

 

MALINOWE Z GALARETKA+ chrupiący czekoladowy spód przykryty masą serniczkową z malinami. Zalany malinową galaretką posypaną płatkami z białej czekolady. Najlepsze prosto z lodówki.

 

 

 

 

 

 

 

009 (2).jpg

 

 

 

 

 

SERNIK Z WIŚNIAMI delikatnie puszysty sernik na kruchym spodzie z dodatkiem brzoskwiń posypany płatkami białej czekolady

 

3-BIT kruche herbatniki wypełnione trzema rodzajami kremu. Budyniowym, Kajmakiem i śmietana. Polane czekoladą.

 

 

 

 

 

026  01.jpg

 

 

005 (4).jpg

 

 

 

 

 

PYCHOTKA ciasto czekoladowe przełożone kremem budyniowym i konfitura z wiśni. Polane czekoladą z posypką orzechową.

 

BIEDRONKA ciasto biszkoptowe przełożone kremem budyniowym i konfiturą morelową. Z kolorową galaretką posypaną wiórkami kokosowymi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TJ+

 

TORT W MASIE CUKROWEJ+ KWIATY I NAPIS Z MASY CUKROWEJ

 

TORT W MASIE CUKROWEJ+ KWIATY, FIGURKA I NAPIS Z MASY CUKROWEJ

 

 

 

 

 

093.jpg

 

 

002 (2).jpg

 

 

 

 

 

STRUCLA Z SEREM pyszne puszyste ciasto z dodatkiem sera z bakaliami

 

ŚMIETANOWIEC tradycyjne kruche ciasto przełożone bitą śmietaną. Posypane płatkami ciemnej czekolady.

 

 

 

 

 

 

097.jpg

 

 

 

 

 

 

CZEKOLADOWE+ ciasto czekoladowe z pysznym musem czekoladowym w którym zatopione są wiśnie. z wierzchu polane czekoladą.

 

SERNIK GOTOWANY+ delikatna masa serowa wypełniona rodzynkami i skórką pomarańczową. Przełożona herbatnikami, polana czekoladą.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MALINOWE chrupiące ciasto kruche wypełnione pianką budyniową zapieczone ze świeżymi malinami.

 

SERNIK NA ZIMNO puszysty sernik na biszkoptowym spodzie. Wypełniony sezonowymi owocami zalany owocową galaretka.

 

 

 

 

 

 

067 (2).jpg

 

 

 

 

 

 

DOMEK (CHATKA) puszysty krem z białego sera o smaku śmietankowo czekoladowym. Przełożony herbatnikami ciemnymi lub jasnymi polany czekoladą.

 

CIASTO MORELOWE delikatny biszkopt wypełniony śmietana i frużeliną morelową. Polany ciemną czekoladą i posypany wiórkami z białej czekolady.

 

ROLADA ciasto biszkoptowe ze śmietana i malinami polany ciemną czekoladą.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CIASTO MORELOWE delikatny biszkopt wypełniony śmietana i frużeliną morelową. Polany ciemną czekoladą i ozdobiony brzoskwiniami.

 

ZEBRA czekoladowo waniliowe ciasto ucierane posypane cukrem pudrem

 

TORCIK BEZOWY+ delikatne krucha blaty bezowe wypełnione kremem mascarpone i malinami.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SERNIK NA ZIMNO puszysty sernik na biszkoptowym spodzie. Wypełniony sezonowymi owocami zalany owocową galaretka.

 

CIASTO ŚLIWKOWE śliwki zapieczone w delikatnym kruchym cieście.

 

 

 

 

 

 

001.jpg

 

048.jpg

 

 

 

 

 

MAKOWIEC puszyste ciasto drożdżowe zrolowane z masą makową wypełnioną bakaliami.

 

TARTA+ korpus z kruchego ciasta wypełniony masa budyniową i owocami sezonowymi.

 

 

 

 

 

 

 

* POWRÓT *

 

 

 

„Pracownia Agnieszki”

Zabieżki, ul. Słowicza 6, 05-430 CELESTYNÓW kontakt Tel. 501514576

CUKIERNIA – 05-400 OTWOCK ul. Wawerska 2/6

www.galeria-tortow-agnieszki.pl e-mail: agnieszka.barcikowska@autograf.pl

opracowanie graficzne dla „PRACOWNIA AGNIESZKI”

wykonał „FHU CORRECT” tel. 607275547 e-mail: midioka3@serwus.pl